Ontdek. Vertrouw. Groei.

Wat bieden wij?

The Coaching Company biedt trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in combinatie met coaching. Wanneer je weet wie je bent, wat je kunt, én wat je wilt, kun je vol energie en zelfvertrouwen de volgende stap in je leven zetten. Het begint bij jezelf! 

Of het nu gaat om studiekeuze of een andere keuze in je leven, gun jezelf de tijd om je persoonlijk te ontwikkelen. Het levert je zoveel op! Onderzoek hoe jij het meeste uit jouw leven haalt, stap uit je comfortzone en ontdek wat écht bij je past en waarom. Op basis hiervan maak jij vol zelfvertrouwen een zelfbewuste keuze die past bij jouw persoonlijkheid. Maar let wel op: na deelname gaat je leven nooit meer hetzelfde zijn! Ben je klaar voor verandering?

The Coaching Company biedt drie tussenjaarprogramma’s op het gebied van persoonlijk leiderschap voor jongeren tussen 16 en 24 jaar: een programma van een half jaar, van 3 maanden en er is een individueel programma van 3 maanden waarin je meer zelfstandig aan de slag gaat. Ontdek tijdens een van de gratis Intakedagen of ons tussenjaarprogramma iets voor je is. 

Onder de noemer Start me up! bieden we verschillende trainingsdagen en workshops om je zelfkennis te vergroten en jou verder op weg te helpen. Deze trainingen en workshops richten zich op persoonlijke ontwikkeling en groei, mindset, kwaliteiten en valkuilen, en keuzes maken waar je écht blij van wordt. 

Daarnaast ontwikkelen wij trainingen, workshops en trainingsprogramma's voor en met onderwijsinstellingen in het VO, MBO, HBO en WO op het gebied van persoonlijk leiderschap, (studie)keuze, en bieden we een train-de-trainer programma.

Tussenjaar

Een keuze maken uit ruim 1800 studies is niet gemakkelijk. Wist je dat 70% van de eindexamenkandidaten twijfelt? Dat 20% van studie wisselt na het eerste jaar? En dat 25% van de eerstejaars studenten stopt en daarna niet meer gaat studeren? Wij geloven dat wanneer je beter weet wie je bent, wat echt belangrijk voor je is, en wat je kunt, je makkelijker kunt bepalen wat je wilt. Dan volgt die studiekeuze als vanzelf!
Sinds 2015 bieden wij effectieve tussenjaarprogramma's op het gebied van persoonlijke ontwikkeling om jou te helpen tot de volgende stap in je leven te komen. Ruim 400 jongeren gingen je voor. Onderzoek hoe je met meer plezier meer uit jouw leven haalt, wat jij nodig hebt om de leukste versie van jezelf te zijn en ontdek welke studie(richting) écht bij je past en waarom. Begin bij jezelf!

Voor scholen

Het verzorgen van een trainingsprogramma voor jouw leerlingen of studenten, het ontwerpen van een doorlopende leerlijn persoonlijk leiderschap, een SLB-programma of een opleidingstraject, het ontwerpen, organiseren en faciliteren van een inspiratieweek, event, trainingsdag of workshop, het opleiden en trainen van medewerkers, of het ontwerpen van een compleet nieuw trainingsprogramma voor een specifieke doelgroep; wanneer het om persoonlijk leiderschap gaat, zijn wij game!
Onze missie is namelijk dat zoveel mogelijk jongeren veerkrachtig en positief in het leven staan en met meer zelfkennis, zelfvertrouwen en meer plezier meer uit het leven halen. Vandaar dat wij dolgraag onze kennis, expertise en creativiteit inzetten om jou en je organisatie in jullie ambities verder te helpen. 

Het begint bij jezelf!

Visie
Wanneer je weet wie je bent, wat je kunt, wat je talenten zijn, wat voor jou écht belangrijk is, en ontdekt wat bij je past en waarom, dan zet jij vol zelfvertrouwen je vervolgstap. Of het nu om een studiekeuze gaat, een keuze in je loopbaan of een ander keuzemoment in je leven. Het begint bij jezelf! 

Daarom biedt The Coaching Company trainingsprogramma's aan op het gebied van persoonlijk leiderschap om jou je eigen kompas te laten ontdekken. Wij gaan uit van talenten en geloven dat ieder iets unieks toevoegt. Ons talent is jou te voeden in je persoonlijke ontwikkeling door concrete kennis, het aanzetten tot zelfreflectie en jou de zelfinzichten toe te laten passen. Daarnaast geloven wij dat mensen van nature willen leren als zij krijgen aangeboden waar zij behoefte aan hebben, op een manier die bij hen past. Bij The Coaching Company leer je door te doen, omdat je iets pas écht begrijpt wanneer je het eerst zelf ervaart. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat iedereen gebaat is bij een flexibel programma dat aantrekkelijk en leuk is. Daarmee leveren wij maatwerk. Je volgt offline trainingen en workshops, en ondersteunend daaraan maak je online voorbereidende, reflecterende en ondersteunende opdrachten, zowel individueel als in groepjes. 

Wat is het?
Bij The Coaching Company volg je een effectief trainingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei om tot de volgende stap in je leven te komen. Het programma is een ontdekkingstocht waarin je onderzoekt hoe je het meeste uit jouw leven haalt, en ontdekt welke vervolgstap écht bij je past en waarom. Je ontdekt welke talenten en kwaliteiten jij in huis hebt om hier verder vorm aan te geven. Vervolgens stel je jezelf een doel door uit te zoeken op welke manier dat voor jezelf én voor anderen de moeite waard is. Hierdoor ontwikkel je wilskracht en doorzettingsvermogen om hier ook daadwerkelijk invulling aan te gaan geven. Tot slot word je je bewust van welke stimulerende en bevorderende gewoonten bijdragen aan een gelukkig en succesvol leven. Zo maak jij met meer zelfkennis en zelfvertrouwen een zelfbewuste keuze en zet jij met een duidelijke focus een volgende stap in de toekomst! Een gelukkig en succesvol leven begint met ontdekken waar het leven in de kern voor jou om draait. Daarom staat persoonlijke ontwikkeling in ons programma centraal. The Coaching Company begint bij jezelf!

Voor wie?
Voor iedereen die meer uit het leven en zichzelf wil halen, die zich afvraagt wat hun vervolgstap zal zijn en die daar ondersteuning bij wil krijgen. We bieden verschillende programma's voor verschillende doelgroepen, afhankelijk van het keuzemoment in je leven.

Tussenjaar programma's

externalId=the-coaching-company-home-4.1.2&filter[active]=1&filter[category]=/Tussenjaar&filter[tags]=voorpagina

★★★ | half jaar programma

half jaar, 3 dagen per week training

Stap uit je comfortzone en dompel je onder in het meest complete tussenjaarprogramma. Ontdek wie je bent, wat je kunt én wat je wilt! 

2 startmomenten: september & februari

★★ | 3 maanden programma

3 maanden, 2 dagen per week training

Persoonlijk leiderschapsprogramma zodat jij met meer zelfvertrouwen en zelfkennis een nieuwe stap in de toekomst zet! 

2 startmomenten: oktober & februari

★ | individueel programma

3 maanden programma met individuele begeleiding

Geef je zelfkennis en zelfvertrouwen een boost voordat je de volgende stap zet. Een individueel programma dat je in je eigen tempo in 3 maanden doorloopt. 

Start wanneer jij wilt!

Start me up!

Meld je aan voor een van de trainingsdagen of workshops en laat je op weg helpen!

Met de Start me up! trainingen & workshops helpen jou alvast op weg. De trainingen & workshops richten zich op persoonlijke ontwikkeling & groei, mindset, kwaliteiten (& valkuilen) en keuzes maken waar je blij van wordt. 

Kijk op de pagina Start me up! welke trainingen & workshops er de komende tijd op de planning staan!

Intakedag

Meld je aan voor de gratis intakedag en ontdek of ons programma bij je past!

Ben je benieuwd of ons tussenjaar programma iets voor jou is? Meld je dan gauw aan voor de intakedag! Deze dag is gratis en verplicht je tot niets. Het is een mooie manier kennis te maken met ons, oud-deelnemers en onze werkwijze. Aan het einde van de dag heb je een goed beeld van wat je te wachten staat en of het bij je past. 

Ouders

We krijgen soms spontaan een mooie brief of lieve woorden van ouders, over hoe zij kijken naar het traject dat wij hun kind bieden en hoe zij de verandering bij hun kind hebben ervaren. Lees er meer over bij ervaringen!

Oud deelnemers

Sinds 2015 hebben we ruim 400 jongeren mogen verwelkomen. Van onze eerste lichting is 88% in 4 jaar afgestudeerd. Daar zijn wij onwijs trots op. We hebben oud-deelnemers gevraagd hun ervaringen van toen en nu te delen. Lees het hier.

Deelnemers

Nieuwsgierig naar wat deelnemers zeggen over dit programma? Deelnemers noemen het een achtbaan, een avontuur, een ervaring voor het leven. Lees de pagina met de ervaringen van deelnemers. 

Programma's voor scholen

externalId=the-coaching-company-home-6.1.2&filter[active]=1&filter[category]=/Keuzetijd

Train-de-Trainer

14 trainingsweken van 2 dagen per week verspreid over een half jaar

Jij wilt graag meer kennis en vaardigheden opdoen als trainer en coach om als trainer de wereld mooier te maken. Meld je dan aan voor ons train-de-trainer traject. Hierna ben jij klaar om als trainer persoonlijk leiderschap aan de slag te gaan!

 

Boostcamp

fast intensive trainingsprogramma van 7,5 dagen: wie ben ik, wat kan ik & wat wil ik?

Leerlingen of studenten die een keuze maken die past bij wie zij zijn, bij hun talenten en kwaliteiten, bij wat zij belangrijk vinden. Daar heeft iedereen baat bij. De Boostcamp zorgt ervoor dat jouw leerlingen of studenten ontdekken wat bij hen past en waarom, dat zij een betere keuze maken omdat zij zichzelf beter hebben leren kennen. Daarnaast leren ze praktische skills die zij nodig hebben tijdens studie en werk en groeien zij in hun zelfvertrouwen. Zo zijn zij beter voorbereid op de volgende stap in hun leven en gemotiveerd om er een succes van te maken voor zichzelf.

Persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs

maatwerk: leerlijn, programma of trainingsdagen en workshops

Persoonlijke ontwikkeling verdient een plek binnen jouw onderwijsinstelling of binnen jouw opleiding. Als doorlopende leerlijn, bijvoorbeeld als onderdeel van het studieloopbaan programma, of juist als kortdurend programma, een reeks aan workshops en korte trainingen. Wij denken graag met je mee hoe je dit kunt gaan inpassen in het onderwijs.

Start me up!

Meld je aan voor een van de trainingsdagen of workshops en laat je op weg helpen!

Met de Start me up! trainingen & workshops helpen jou alvast op weg. De trainingen & workshops richten zich op persoonlijke ontwikkeling & groei, mindset, kwaliteiten (& valkuilen) en keuzes maken waar je blij van wordt. 

Kijk op de pagina Start me up! welke trainingen & workshops er de komende tijd op de planning staan!