Onderwijs is datgene leren 

waarvan je nog niet wist dat je het wilde leren. 

Voor scholen en organisaties

Wil jij meer aandacht besteden aan persoonlijke ontwikkeling binnen jouw onderwijsinstelling? Gun jij jouw leerlingen en studenten meer zelfkennis en zelfvertrouwen om zelfbewust keuzes te maken? Wil je ondersteuning bij het ontwikkelen van een programma rondom persoonlijk leiderschap? Of wil je een op maat train-de-trainer traject zodat je juist zelf met je team aan de slag kunt met het ontwikkelen van een eigen programma? 

Ben je op zoek naar een inspirerend en motiverend programma rondom persoonlijk leiderschap voor jongeren binnen jouw welzijnsorganisatie of voor jouw medewerkers? Wij ontwikkelen, organiseren en faciliteren trainingsweken, zoals bijvoorbeeld de Boostcamp op het Liemers College, maar ook kan het een trainingsdag, een workshop of een event zijn. 

The Coaching Company heeft inmiddels 6 jaar ervaring en expertise op het gebied van training en coaching rondom persoonlijk leiderschap. In de afgelopen jaren hebben wij honderden jongeren met succes begeleid naar een nieuwe toekomst. Onze missie is dat zoveel mogelijk jongeren én volwassenen met meer zelfkennis, meer zelfvertrouwen én meer plezier meer uit het leven kunnen halen, en dat zij meer veerkrachtig en positiever in het leven staan. Om deze ambitie te realiseren zetten wij dolgraag onze kennis, expertise en creativiteit in om jou en jouw organisatie in jullie ambities verder te helpen. Graag denken we met je mee, en werken we samen met jou aan een prachtig programma!

Of het nu gaat om teambuilding, het ontwikkelen, organiseren en faciliteren van een inspiratieweek, event, trainingsdag of workshop, het opleiden en trainen van medewerkers zoals bijvoorbeeld met ons train-de-trainer programma of het ontwerpen van een compleet trainingsprogramma voor een specifieke doelgroep: wij zijn game! 

Aarzel niet, en neem vrijblijvend contact op! Dan kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden.

Neem contact met ons op