Onderwijs is datgene leren 

waarvan je nog niet wist dat je het wilde leren. 

Voor het onderwijs

Wil jij meer aandacht besteden aan persoonlijke ontwikkeling binnen jouw onderwijsinstelling? Gun jij jouw leerlingen en studenten meer zelfkennis en zelfvertrouwen om zelfbewust keuzes te maken? Wil je ondersteuning bij het ontwikkelen van een programma rondom persoonlijk leiderschap? Of wil je een train-de-trainer traject starten in combinatie met het Boostcamp programma voor leerlingen/studenten? Dan trainen en coachen we docenten on the job met als doel onze kennis, skills en methodiek over te dragen. Ook is het mogelijk een train-de-trainer programma met een team te volgen waarin je zelf aan de slag gaat met het ontwikkelen van een eigen programma. 

The Coaching Company heeft sinds 2015 ervaring en expertise op het gebied van training en coaching rondom persoonlijk leiderschap. In de afgelopen jaren hebben wij honderden jongeren met succes begeleid naar een nieuwe toekomst in ons tussenjaarprogramma én hebben we een inspirerend en motiverend programma rondom persoonlijk leiderschap voor jongeren binnen scholen gefaciliteerd. Zoals bijvoorbeeld de Boostcamp op het Liemers College. 

Onze missie is dat zoveel mogelijk jongeren (én volwassenen) met meer zelfkennis, meer zelfvertrouwen én meer plezier meer uit het leven kunnen halen, en dat zij meer veerkrachtig en positiever in het leven staan. Om deze ambitie te realiseren zetten wij dolgraag onze kennis, expertise en creativiteit in binnen jouw onderwijsinstelling. 

Aarzel niet, en neem vrijblijvend contact op! Dan kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden.

Neem contact met ons op