Contact met 

The Coaching Company

Wil je je aanmelden voor een van onze tussenjaarprogramma's? Heb je interesse in een van onze Start me up! trainingen? Wil je dat wij bij jou op school een workshop komen verzorgen? Ben je op zoek naar een trainingsprogramma persoonlijk leiderschap voor je docententeam? Heb je interesse in een Boostcamp bij jou op school? Zoek je een ervaren partner in het ontwerpen van een persoonlijk leiderschapsprogramma dat je wilt gaan aanbieden in het curriculum van jouw opleiding? Of misschien heb je een andere vraag? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Vul het contactformulier in. Even bellen of appen kan natuurlijk ook!

Over mij

Ik zet mij vol liefde en positieve energie in om te kunnen bijdragen in het leven van anderen. Ik doe dit integer en in vrijheid

Mijn persoonlijke mission statement schreef ik in 2012. Het geeft mij richting in het leven en in mijn werk. Wanneer je aan een van de trajecten gaat deelnemen, ga je ook aan de slag met je persoonlijke mission statement. Dat gaat jou helpen richting te geven aan je leven!

Stukje geschiedenis

In 2015 ben ik bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen het tussenjaarprogamma Start Academy begonnen. Ik werkte al sinds 2003 bij de HAN, en veel te veel jongeren zag ik met enthousiasme beginnen aan een studie om vervolgens te stoppen en niet te weten wat dan te studeren. In gesprek met jongeren ontdekte ik dat zij met nog te weinig kennis van zichzelf en de wereld veel te vroeg dit soort keuzes moeten maken. De druk op het maken van ‘de juiste studiekeuze’ is in de laatste jaren alleen maar toegenomen: prestatiedruk, druk vanuit de omgeving, eindeloos veel mogelijkheden (1849 studies om uit te kiezen…), financiële druk.

Een tussenjaar of een periode waarin je de ruimte neemt voor jezelf om te groeien en jezelf te ontwikkelen, te ontdekken welke talenten en kwaliteiten je in huis hebt, en waarin je eens stil staat bij de vraag ‘wat vind ik nou écht belangrijk?’ levert zoveel moois op! Het antwoord zit al in jezelf, het antwoord geeft richting en focus. Inmiddels zijn we 6 jaar verder, en heb ik samen met een fantastisch team van 6 personen zo’n 400 jongeren getraind en gecoacht. Ik had nooit durven dromen dat het idee dat ik in 2013 had, zó mooi zou uitpakken, en dat het programma zó effectief zou zijn!

Het trainen, coachen en begeleiden van jongeren in hun persoonlijke ontwikkeling is het allermooiste werk dat er is, en dat wil ik graag voortzetten. Het Start Academy traject is gedurende 5 jaar gesubsidieerd door de Hogeschool, maar helaas is deze subsidie stopgezet. En dat maakt dat we nu verder gaan, buiten de Hogeschool. Onder een nieuwe naam. Onder eigen vlag. Op eigen benen staan is een nieuwe fase, maar wat heb ik er zin in! Er zijn nog zoveel jongeren die een mooi programma persoonlijke ontwikkeling nodig hebben, nu misschien wel meer dan ooit!

En wat nóg meer energie geeft, is dat we ook andere programma’s kunnen gaan aanbieden! Een programma voor volwassenen boven de 25 en young professionals die net zijn afgestudeerd. Een nieuwe keuze voor de toekomst maken doe je namelijk ook na je afstuderen en na je 25e nog. Eindelijk kunnen we de train-de-trainer aanbieden, zodat er meer gepassioneerde trainers en coaches komen in het onderwijs en ook daarbuiten om jongeren te begeleiden. Tenslotte wil ik mijn kennis delen met organisaties. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er in de toekomst voor elke school, elke organisatie en elke doelgroep een mooi en passend programma is gebaseerd op de methodiek die zich in de praktijk al heeft bewezen. Waarom zou je het wiel immers opnieuw uitvinden?

Interesse? Neem contact op!