Ik kan wel zeggen dat het een lifechanger is geweest. Ik ben positiever in het leven gaan staan, en ik werd me ervan bewust wat ik belangrijk vind in het leven.

Array

Marjo (moeder)

Voor, tijdens en na het programma van The Coaching Company. Marjo beschrijft het veranderingsproces dat zij heeft gezien bij haar zoon. 

Mart

“Ten eerste ben ik persoonlijk enorm gegroeid. Door uit mijn comfortzone te stappen weet ik meer wat mijn eigen kwaliteiten zijn en heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ook heb ik een studie gevonden die bij me past.” Mart studeert nu en kijkt terug op zijn periode bij ons.

Vera

“Ik weet beter wat ik wil, durf voor mezelf en mijn mening op te staan. Ik heb de rust (weer) terug.” 

moeder van Mika

Ze is volwassener geworden en heeft beter beeld bij waar haar kracht ligt, aldus de moeder van Mika.

 

Sander

“Dit tussenjaarprogramma zie ik als de reden dat ik op het punt sta waar ik nu ben en wie ik nu ben.” Sander deed mee in 2019. Inmiddels studeert hij alweer 2 jaar, en hij blikt terug op zijn periode bij ons. 

Nathalie

Over tot rust komen in een achtbaan, vrienden voor het leven maken, zelfkennis, zelfvertrouwen en een uiteindelijke studiekeuze.

Mika

Het was echt een achtbaan, veel heftiger dan ik had verwacht maar het heeft mij heel veel moois opgeleverd!

Jolanda (moeder)

Jolanda heeft haar dochter zien veranderen: "steviger, meer zelfbewustzijn en een stuk zelfverzekerder".

Anna

“een ervaring voor het leven!” zo kijkt Anna terug op haar deelname afgelopen half jaar

 

Ouders

We krijgen soms spontaan een mooie brief of lieve woorden van ouders, over hoe zij kijken naar het traject dat wij hun kind bieden en hoe zij de verandering bij hun kind hebben ervaren. Lees er meer over bij ervaringen!

Oud deelnemers

Sinds 2015 hebben we ruim 400 jongeren mogen verwelkomen. Van onze eerste lichting is 88% in 4 jaar afgestudeerd. Daar zijn wij onwijs trots op. We hebben oud-deelnemers gevraagd hun ervaringen van toen en nu te delen. Lees het hier.

Deelnemers

Nieuwsgierig naar wat deelnemers zeggen over dit programma? Deelnemers noemen het een achtbaan, een avontuur, een ervaring voor het leven. Lees de pagina met de ervaringen van deelnemers.