Aanmeldformulier Boostdag

Benieuwd of ons programma iets voor jou is? Geef je op voor de Boostdag

De boostdag is een ervaringsdag. Je maakt kennis met ons programma, onze werkwijze, met de trainers & coaches en met onze oud-deelnemers. Deze dag is ontworpen door oud-deelnemers en bevat opdrachten, oefeningen en mini-workshops uit het programma. Op die manier kun je echt ervaren wat het is om deelnemer te zijn, zodat je aan het einde van de dag een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten wanneer je besluit om mee te doen. We beloven je een leuke dag waarin je ook alvast iets leert over jezelf, en aan het einde van de dag weet je of het bij je past. Het geeft je alvast een boost in je zelfkennis. Na deze dag besluit je of je wilt deelnemen. 

Aan deze dag zitten geen kosten verbonden. Maar wanneer je je aanmeldt verwachten we uiteraard wel dat je komt. We moeten een en ander voorbereiden en houden speciaal voor jou een stoel vrij. Het kan natuurlijk gebeuren dat je onverhoopt niet kunt, laat ons dat even weten zodat we je stoel aan iemand anders kunnen geven.

Vul je gegevens in en je ontvangt van ons binnen 2 dagen een uitnodiging voor de eerstvolgende intakedag met een voorbereidende opdracht. Houd je mail de komende dagen dus goed in de gaten. Heb je binnen 2 dagen nog geen reactie? Check dan even je spam, soms komt onze mail daarin terecht. 

Tot gauw!