Onderwijs is datgene leren 

waarvan je nog niet wist dat je het wilde leren. 

Wat is TCC Academy?

Met The Coaching Company Academy helpen we onderwijsinstellingen en organisaties hun ambities te realiseren met trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en zelfinzicht, of door een samenwerkingstraject te starten waarin we onze methodiek, kennis en leermiddelen aan de onderwijsinstelling of organisatie overdragen. Onze trainingen zijn zowel geschikt voor leerlingen en studenten als docenten, en voor medewerkers en teams. 

Onze missie is dat zoveel mogelijk mensen met meer zelfkennis, meer zelfvertrouwen én meer plezier meer uit het leven halen, en dat zij meer veerkrachtig en positiever in het leven staan. Om deze ambitie te realiseren zetten wij dolgraag onze kennis, expertise en creativiteit in binnen jouw onderwijsinstelling of organisatie. 

Voor onderwijsinstellingen

In de afgelopen jaren hebben wij honderden jongeren met succes begeleid naar een nieuwe toekomst in ons tussenjaarprogramma én hebben we een inspirerend en motiverend programma rondom persoonlijk leiderschap voor jongeren binnen scholen gefaciliteerd. Graag willen we ervoor zorgen dat jongeren eerder over deze kennis beschikken, door een trainingsprogramma in het onderwijs. We willen dit duurzaam doen en ervoor zorgen dat onze methodiek, kennis en leermiddelen een plek krijgen binnen de onderwijsinstelling. Dit doen we door samen met enkele docenten een traject te starten en hen te trainen en coachen ‘on the job. Samen onderzoeken wat de best passende vorm is voor de onderwijsinstelling, bijvoorbeeld als onderdeel van een lesprogramma of SLB-programma. Daarnaast starten we een train-de-trainer waarmee we meer docenten klaarstomen om aan de slag te gaan als trainer en coach. Ook het train-de-trainer programma dragen we over.

Voor organisaties

Elke mens op de juiste plek, dat is onze ambitie. We trainen en coachen medewerkers en teams. Dit kan op diverse manieren. Kijk op de pagina Voor organisaties voor de mogelijkheden!

Neem contact met ons op