Start me up!

Onder de noemer Start me up! bieden we verschillende trainingsdagen en workshops om je zelfkennis te vergroten en jou verder op weg te helpen. Onze trainingen & workshops richten zich op persoonlijke ontwikkeling & groei, mindset, kwaliteiten (& valkuilen) en keuzes maken waar je blij van wordt. 

Voor wie?

Wanneer je last hebt van faalangst, minder motivatie hebt om aan de slag te gaan, minder motivatie hebt voor school of studie, wanneer je jezelf vaak afvraagt ‘kan ik het wel?’ Wanneer je voor jezelf de lat hoog legt en je vindt dat je daar altijd aan moet voldoen, wanneer je het idee hebt dat je niet kunt voldoen aan wat er van jou verwacht wordt en je hierdoor veel druk ervaart. Wanneer je wilt werken aan je zelfvertrouwen, een positieve mindset, getting things done, en do the right things right. Wanneer je meer inzicht wilt in je kwaliteiten, talenten en valkuilen, en wanneer je je meer bewust wilt worden van de voorwaarden en omstandigheden die ervoor nodig zijn zodat jij de leukste versie van jezelf bent en zodat die kwaliteiten volop tot hun  recht komen. Wanneer je meer inzicht wilt in je eigen gedachten en denkpatronen en daar graag iets in zou willen veranderen. Wanneer je wat meer uit je comfortzone zou willen stappen. 

Kortom: jij hebt behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Meer zelfkennis leidt tot meer zelfvertrouwen en tot keuzes maken die écht bij je passen en die goed voor je zijn. 

Wat gaan we doen?

Je volgt trainingsdagen of workshops met een groep of in kleine groepjes onder begeleiding van een trainer en een coach. Sommige trainingsdagen en workshops zijn er ook oud-deelnemers, coachees, aanwezig om je te begeleiden en ondersteunen tijdens de verschillende opdrachten. Een trainingsdag duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Een workshop is van 9:30 tot 12:00 uur of van 13:30-17:00 uur. Wij zorgen voor koffie, thee en water. 

Kalender

2-daagse training: Gestopt met m'n studie, wat nu? 

Dag 1 is een waardevolle trainingsdag waarin je iets leert over jezelf, over bepaalde eigenschappen en kwaliteiten die jij bezit waar je je mogelijk niet bewust van bent, maar die wel zo belangrijk zijn dat ze een plek moeten hebben in je leven. Wij geloven namelijk dat iedereen iets unieks heeft, en dat wanneer je dat meer ruimte geeft in je dagelijks leven, in je studie en in je werk, dat meer recht doet aan wie jij als persoon bent. Dan past een keuze die je maakt ook beter bij jouw persoonlijkheid. Dan zet je met meer zelfvertrouwen, focus en plezier de volgende stap in je leven.

Dag 2 gaan we aan de slag met jouw keuzemoment: je gaat een keuze maken in je plannen voor komend studiejaar. Ga je studeren? En wat dan? Of werken? In welke richting? In wat voor soort bedrijf? Je gaat leren om een keuze te maken en deze te baseren op dat wat voor jou belangrijk is. Onze ambitie is jou te begeleiden in het maken van keuzes waar je blij van wordt, wat die uiteindelijke keuze ook is. Zolang jij hem maar zelfbewust maakt en er achter staat! 

Na deze 2-daagse heb je jezelf iets beter leren kennen en kun je een keuze maken met betrekking tot je eerstvolgende stap. 

Wanneer?

7 & 8 februari 2023.

Meld je hier aan voor deze 2-daagse. 

Deelnemen of meer informatie opvragen?

Ouders

We krijgen soms spontaan een mooie brief of lieve woorden van ouders, over hoe zij kijken naar het traject dat wij hun kind bieden en hoe zij de verandering bij hun kind hebben ervaren. Lees er meer over bij ervaringen!

Oud deelnemers

Sinds 2015 hebben we ruim 400 jongeren mogen verwelkomen. Van onze eerste lichting is 88% in 4 jaar afgestudeerd. Daar zijn wij onwijs trots op. We hebben oud-deelnemers gevraagd hun ervaringen van toen en nu te delen. Lees het hier.

Deelnemers

Nieuwsgierig naar wat deelnemers zeggen over dit programma? Deelnemers noemen het een achtbaan, een avontuur, een ervaring voor het leven. Lees de pagina met de ervaringen van deelnemers.