Marjo (moeder)

Voor The Coaching Company: zoon gestopt met studie, hangend op de bank, blowend in het park. Kortom: wil niets, alles is moeilijk en zwaar, behalve met (verkeerde) vrienden chillen. 

Tijdens The Coaching Company: het gesprek komt weer op gang, want hij leert veel over zichzelf en dat levert interessante inzichten op. Vooral de persoonlijkheidstest (kleurenanalyse) en verschillende workshops zijn verhelderend voor hem. Het is fantastisch om van de zijlijn te zien hoe hij zichzelf leert kennen. Realiseert hoe hij keuzes maakt, wie hij is en hoe hij in een groep functioneert. Dit allemaal onder fantastische begeleiding! Naast het leren kennen van jezelf wordt er ook uitvoerig stilgestaan bij….. hoe wil ik nu verder. Dit resulteerde voor mijn zoon in een nieuwe studiekeuze. 

Na The Coaching Company: De (in mijn ogen) goede vrienden zijn weer veelvuldig in beeld. Het blijft wel lastig om de stip op de horizon vast te houden. Op de een of andere manier moet alles in het leven van een tiener ‘leuk’ zijn. Echter, door zijn ervaring bij The Coaching Company kunnen we de dingen die op zijn pad komen samen bespreken en hier handen en voeten aan geven om verder te kunnen. 

Ik kan deze cursus aanraden voor jongeren die niet weten wat ze willen en op zoek zijn naar zichzelf. Het is een cadeau aan je kind van onschatbare waarde. Deze cursus helpt hem of haar structuur aan te brengen in het (soms) zeer complexe brein van een tiener. 

Simon volgde ons tussenjaarprogramma van februari tot en met juni 2022.

Deelnemen of meer informatie opvragen?