Werkboek

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we een compleet werkboek ontwikkeld met daarin alle basismodellen en theorieën op het gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Het werkboek van The Coaching Company in A5 formaat is geheel in eigen stijl vormgegeven, met bullet journal papier als basis. Het nodigt uit om in te schrijven, krabbelen en tekenen. Er is voldoende ruimte om de modellen aan te vullen met eigen gedachten, inzichten en aantekeningen. 

Afhankelijk van de onderwerpen, modellen en theorieën die jij in je onderwijs aanbiedt, stellen we een werkboek op maat samen voor jouw programma. Indien gewenst kunnen we dit aanvullen met een docentenhandleiding, waarin we je meer uitleg en structuur bieden, en voorbeeld oefeningen. Een fijne leidraad voor jouw leerlijn.

Programma persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs ontwikkelen

 

Jij wilt met persoonlijke ontwikkeling aan de slag, en je vraagt je af hoe je dat moet aanpakken. Welke onderwerpen ga je behandelen, welke theorieën en modellen laat je aan bod komen en hoe doe je dat dan?

Dit en nog veel meer vragen zullen worden beantwoord in het train-de-trainer programma. Een uniek programma waarin jij je ontwikkelt tot trainer persoonlijke leiderschap met veel aandacht voor de noodzakelijke coachingsvaardigheden. 

In de vervolgcursus focussen we op het programma dat jij in je onderwijs wilt gaan bieden, aan het einde van deze vervolgcursus heb jij je eigen trainingsprogramma ontwikkelt en ben jij echt klaar om met je leerlingen en/of studenten concreet aan de slag te gaan!