Next level: persoonlijk leiderschap 2

Dit trainingsprogramma is het vervolg op de Boostweek. Tijdens dit trainingsprogramma rondom persoonlijk leiderschap gaan we verder met de zeven eigenschappen van Stephen Covey. Het actief toepassen van alle 7 eigenschappen zorgt ervoor dat je gelukkig en succesvol in het leven staat. Je hebt tijdens de Boostweek geleerd verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en de keuzes die je maakt, in dit vervolg leer je hoe je jezelf staande houdt in een wereld waarin je ook anderen nodig hebt om gelukkig en succesvol te zijn, en leer je hoe je kunt bijdragen in het leven van anderen zonder concessies te doen aan datgene wat voor jou in de kern werkelijk belangrijk is. Je werkt toe naar wederzijdse afhankelijkheid of interdependency zoals Stephen Covey dat noemt. Je leert trouw te blijven aan jezelf en je kernwaarden, en welke bevorderende en stimulerende gewoontes belangrijk zijn voor jou en bijdragen aan een gelukkig en succesvol leven volgens jou. 

Wat ga je doen?

 • 12 trainingsdagen verdeeld over 8 weken
  • week 1: 3-daagse: refresh your memory & private victory
  • week 3: 3-daagse
  • week 6: 3-daagse
  • week 8: 3-daagse

Wat is nog meer onderdeel van het programma?

 • coaching
 • online & offline opdrachten
 • Naturequest inclusief 2 overnachtingen
 • werkboek
 • toegang tot de online omgeving met persoonlijke opdrachten
 • afrondend coachingsgesprek

Wanneer?

Bij 10 aanmeldingen start er een groep. Het startmoment bepalen we op het moment dat we een groep vol hebben.

Wat is het?

Dit 12 daagse programma is een afwisselend en intensief programma. Je volgt trainingen en workshops bij The Coaching Company en we gaan 2,5 dag de natuur in. 

De trainingsdagen volg je in een groep van minimaal 10 en maximaal 20 personen, de dagen zijn tussen 9:00 en 18:00 uur. 

Tijdens deze intensieve vervolgtraining leer je win-win denken, luisteren, presenteren, effectief communiceren, synergie en de zaag scherp houden. Oftewel de eigenschappen die leiden tot de public victory. Het geheim van effectief leiderschap is dat je niet alleen trouw blijft aan jezelf en aan datgene wat voor jou belangrijk is in het leven, maar ook dat je effectief kunt bijdragen aan het succes van anderen, zonder dat dit ten koste gaat van jezelf of de ander. Ook onderzoek je welke bevorderende en stimulerende gewoontes belangrijk zijn voor jou, en die bijdragen aan een gelukkig en succesvol leven volgens jou. 

Hoe we dit doen? Bij ons leer je door te doen, omdat je iets pas echt kunt begrijpen wanneer je het hebt ervaren.

Programma onderdelen combineren

De Boostweek en het Next Level trainingsprogramma rondom persoonlijk leiderschap kun je combineren met onze andere trainingsprogramma's rondom creatief leiderschap en studiekeuze. Wil je het allemaal? Meld je dan aan voor ons half jaar programma. 

Deelnemen of meer informatie opvragen?

Ouders

We krijgen soms spontaan een mooie brief of lieve woorden van ouders, over hoe zij kijken naar het traject dat wij hun kind bieden en hoe zij de verandering bij hun kind hebben ervaren. Lees er meer over bij ervaringen!

Oud deelnemers

Sinds 2015 hebben we ruim 400 jongeren mogen verwelkomen. Van onze eerste lichting is 88% in 4 jaar afgestudeerd. Daar zijn wij onwijs trots op. We hebben oud-deelnemers gevraagd hun ervaringen van toen en nu te delen. Lees het hier.

Deelnemers

Nieuwsgierig naar wat deelnemers zeggen over dit programma? Deelnemers noemen het een achtbaan, een avontuur, een ervaring voor het leven. Lees de pagina met de ervaringen van deelnemers.