★ | individueel programma

Het ★-programma duurt 3 maanden waarin je voornamelijk zelfstandig aan de slag gaat met diverse online en offline opdrachten, je wordt begeleid door een coach.

Wat ga je doen tijdens het individuele programma?

 • intakegesprek 1,5 uur
 • individuele opdrachten
 • 1x studiekeuze gesprek & opstellen plan
 • 3x coachingsgesprek
 • exitgesprek
 • 4 weken ga je zelfstandig aan de slag met:
  • online & offline opdrachten
  • 100 dagen challenge
  • vrijwilligerswerk of stage
 • toegang tot de online omgeving

Geef je zelfkennis en zelfvertrouwen een boost!

Het ★-programma is een individueel traject. In je eigen tijd en tempo werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een coach. 

Wat is het individuele programma?

We starten het traject met een intakegesprek waarin we elkaar wat beter leren kennen en samen gaan bekijken waar jij aan wilt werken. Op basis hiervan wordt voor jou zorgvuldig een programma op maat samengesteld. 

Je werkt zelfstandig aan diverse uitdagende online en offline opdrachten op het gebied van persoonlijk leiderschap, 'wie ben ik? De opdrachten zorgen ervoor dat je uit je comfortzone stapt, en nemen je mee langs interessante theorieën en modellen die die bijdragen aan jouw zelfkennis en persoonlijke groei. Je leert onder andere over pro-activiteit, doelen stellen, time management, luisteren en effectief communiceren, over de invloed van je gedachten en je mindset. Je ontdekt wat voor jou écht belangrijk is, wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, en waar je energie van krijgt. 

Tijdens de coachingsgesprekken bespreken we de inzichten die je hebt opgedaan vanuit de opdrachten en gaan we samen kijken hoe je dit effectief kunt gaan gebruiken en toepassen in de dagelijkse praktijk. 

Je gaat zelf ook actief aan de slag met een stage of vrijwilligerswerk. Je organiseert voor jezelf momenten van proefstuderen en meelopen in het werkveld. Het doel is dat je aan de slag gaat met je toekomstkeuze: 'wat wil ik?' en dat je in het kader hiervan op verschillende plekken ervaring gaat opdoen. Je hebt hiervoor een maand de tijd. Na deze 4 weken volgt een studiekeuzegesprek en maak je een plan voor de komende tijd. 

We sluiten het traject af en een exitgesprek.

Planning

We starten wanneer jij daar klaar voor bent!

Deelnemen of meer informatie opvragen?

Ouders

We krijgen soms spontaan een mooie brief of lieve woorden van ouders, over hoe zij kijken naar het traject dat wij hun kind bieden en hoe zij de verandering bij hun kind hebben ervaren. Lees er meer over bij ervaringen!

Oud deelnemers

Sinds 2015 hebben we ruim 400 jongeren mogen verwelkomen. Van onze eerste lichting is 88% in 4 jaar afgestudeerd. Daar zijn wij onwijs trots op. We hebben oud-deelnemers gevraagd hun ervaringen van toen en nu te delen. Lees het hier.

Deelnemers

Nieuwsgierig naar wat deelnemers zeggen over dit programma? Deelnemers noemen het een achtbaan, een avontuur, een ervaring voor het leven. Lees de pagina met de ervaringen van deelnemers.