★★ | 3 maanden programma

Het ★★-programma duurt 3 maanden, 2 dagen in de week.

Wat ga je doen?

 • 5 weken Persoonlijk Leiderschap
 • 1 week Creatief Leiderschap: organiseer het Slot Event
 • 2 weken Effectief Leiderschap: studiekeuze
 • de Slot Week met het Slot Event

Wat is nog meer onderdeel van het programma?

 • Coaching
 • Tell your story: je schrijft je eigen boek onder begeleiding van een journalist & schrijver
 • Online opdrachten
 • 2 weken ga je zelfstandig aan de slag met:
  • online & offline opdrachten
  • Challenge
  • Tell your story
  • je loopt stage of je doet vrijwilligerswerk
 • Werkboek

Wanneer?

In oktober 2022 starten we weer met een nieuwe groep. De trainingsdagen zijn maandag en dinsdag, tussen 9:00 en 18:00 uur.

Gedurende 3 maanden, 2 dagen in de week, doorloop je samen met 19 andere deelnemers onder begeleiding van een trainer en een coach, een het ★★-programma dat bestaat uit offline trainingen en workshops, online opdrachten waar je zelfstandig aan werkt, en buiten het programma doe je werkervaring op in de vorm van vrijwilligerswerk of stage. Dit helpt je in je studiekeuze, én iets doen voor een ander geeft jou voldoening. Deze praktijkweken organiseer je zelf.  

Wat?

We starten het ★★-programma met een high intensity trainingsweek, 5 dagen (maandag tot en met vrijdag) van 9:00 tot ongeveer 18:00 uur. Daarna volg je het programma 2 dagen per week, op maandag en dinsdag. 

Je gaat zelf actief op zoek naar een inspirerende, leerzame en vooral ook leuke klus voor minimaal 40 uur, zodat jij in week 6 en 7 aan de slag kunt met het doen van vrijwilligerswerk of op een stageplek. 

In totaal zijn 7 weken van het programma gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei, en 2 weken staan in het teken van je studiekeuze. We nemen je mee langs de zeven eigenschappen van persoonlijk en effectief leiderschap van Stephen Covey. Je leert over pro-activiteit, doelen stellen, time management, win-win denken, luisteren, presenteren, communicatiestijlen, drijfveren en overwinningen op jezelf. Daarnaast organiseer je met je groep jullie eigen Slot Event waarmee we het traject samen feestelijk afsluiten. 

Je gaat nieuwe uitdagingen aan, je leert jezelf beter kennen, je leert nieuwe mensen kennen en je stapt uit je comfortzone zodat jij na dit programma klaar bent voor de volgende stap in je leven!

Interesse? Meld je aan voor de gratis intakedag!

Tijdens de intakedag kun je alvast ervaren wat het inhoudt om mee te doen. Je maakt kennis met onze werkwijze, je ontmoet andere jongeren, oud-deelnemers en de trainers en coaches van The Coaching Company. We beloven je een leuke dag waarin je ook iets leert over jezelf. Aan het einde van de dag heb jij een goed beeld van wat je kunt verwachten wanneer je in dit nieuwe avontuur stapt. Zo kun jij aan het einde van deze dag besluiten of je mee wilt doen (of niet). Klik hier voor meer informatie of hier om naar het aanmeldformulier te gaan.
 

Planning

We hebben 2 startmomenten: oktober en februari. De trainingsdagen zijn maandag en dinsdag, tussen 9:00 en 18:00 uur. Let op: week 1 is een volle week, van maandag t/m vrijdag.

In studiejaar 2022-2023 start dit traject op 31 oktober 2022 en 6 februari 2023. Je kunt je hiervoor al aanmelden.

Deelnemen of meer informatie opvragen?

Ouders

We krijgen soms spontaan een mooie brief of lieve woorden van ouders, over hoe zij kijken naar het traject dat wij hun kind bieden en hoe zij de verandering bij hun kind hebben ervaren. Lees er meer over bij ervaringen!

Oud deelnemers

Sinds 2015 hebben we ruim 400 jongeren mogen verwelkomen. Van onze eerste lichting is 88% in 4 jaar afgestudeerd. Daar zijn wij onwijs trots op. We hebben oud-deelnemers gevraagd hun ervaringen van toen en nu te delen. Lees het hier.

Deelnemers

Nieuwsgierig naar wat deelnemers zeggen over dit programma? Deelnemers noemen het een achtbaan, een avontuur, een ervaring voor het leven. Lees de pagina met de ervaringen van deelnemers.